Key Clients Benchmark

Key Clients
De Tenacity Key Clients Benchmark helpt dienstverleners om hun winstgevendheid te verbeteren. De resultaten bij uw strategische klanten bepalen grotendeels de winstgevendheid van uw organisatie.

In de afgelopen 30 jaar heeft Tenacity het Clients for Life® proces ontwikkeld en geperfectioneerd. Toonaangevende bedrijven wereldwijd gebruiken dit bedrijfsproces om winstgevend te groeien en strategische klanten te behouden. Ze hebben miljoenen verdiend door gebruik te maken van deze ‘best practice’ voor zakelijke dienstverleners.

De benchmark modellen zijn ontwikkeld op basis van deze 30 jaar ervaring en zijn een van de referentiepunten voor inzicht in de winstmogelijkheden en risicopositie bij key clients van uw organisatie.

Graag bieden wij u de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in de risico’s en winstmogelijkheden voor uw organisatie op dit gebied.

De benchmark studie start in februari 2018
De leiders van toonaangevende organisaties in IT- en HR- services ontvangen in het eerst kwartaal van 2018 een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de benchmarkstudie. De deelnemende bedrijven kunnen hun organisatie vergelijken met best practices in de management services wereldwijd en met hun directe branchegenoten.

Profit & Risk benchmark
Het benchmark-onderzoek start met een executive interview van circa anderhalf uur en het verzamelen van een beperkt aantal gegevens van uw organisatie. Binnen enkele weken krijgt u terugkoppeling specifiek voor uw organisatie. Aan de hand van benchmark-modellen laten wij uw huidige winst & risico-positie en uw ontwikkelmogelijkheden zien. U ontvangt aan het einde van de studie tevens het benchmarkrapport voor uw branche. Dit geeft u inzicht in uw positie ten opzichte van uw branchegenoten.

Nog geen uitnodiging ontvangen?
Wanneer u meer wilt weten van de mogelijkheden om deel te nemen, maar u heeft (nog) geen uitnodiging ontvangen, ga dan naar deze pagina om uw gegevens achter te laten en we zullen op korte termijn contact met u opnemen.

Inzicht in de Winst- & Risicopositie in uw key clients portfolio.

Om je positie te bepalen en een koers uit te zetten heb je referentiepunten nodig. Ook als het doel is de winstgevendheid van uw huidige klanten te vergroten.

De Key Clients Profit & Risk Benchmark van Tenacity is de beste manier om deze referentiepunten te verkrijgen. Het datamodel dat wij specifiek hebben ontworpen om organisaties met elkaar te kunnen vergelijken, benchmarkt uw waardestrategie, uw retentie-proces en de resultaten.

Bevindingen worden in een directieworkshop besproken om de betekenis van de referentiepunten en huidige positie te duiden. En uiteraard ontvangen de deelnemende organisaties ook het Key Clients Profit & Risk benchmark-rapport 2018.

Kennesaw State University
Coles College of Business is de business school van de Kennesaw State University in Atlanta Georgia, USA. Hun Executive MBA program is volgens CEO Magazine een van de besten in de wereld.

The Tenacity Center is een samenwerking tussen Tenacity en Coles College of Business. De missie van het Center is om onderwijs aan te bieden en onderzoekt te doen naar best practices op het gebied van accountmanagement en klantbehoud.