Retentie Consultant – part time

Dank voor de vele reacties. We verwachten de vacature inmiddels te kunnen vervullen.

Welkom bij Tenacity. Wij helpen dienstverlenende bedrijven om hun klanten te behouden en inkomsten te beschermen. Ons Clients for Life® proces beschermt voor meer dan € 23 miljard in klant-contracten wereldwijd.

We zoeken op dit moment versterking voor ons team in Nederland, maar als je wilt is er altijd wel een keer een mogelijkheid om internationaal te werken. Wij werken voor klanten in meer dan 13 landen op alle continenten.

Als retentie consultant ga je voor onze opdrachtgevers persoonlijk in gesprek met beslissers van hun belangrijke klanten. Je leert hiervoor de FreshEyes Reviews® van Tenacity te gebruiken. Dit is een zeer effectief instrument voor het achterhalen belangrijke inzichten die op geen enkele andere manier te verkrijgen zijn. Het brengt zonder uitzondering veel waarde in de samenwerking tussen onze opdrachtgevers en hun klanten.

Het werk is waarderend, plezierig en vraagt om intelligentie en communicatieve vaardigheden. We zijn er van overtuigd dat deze positie zeer aantrekkelijk is wanneer je hoger opgeleid bent, maar (nu) niet full-time wilt werken. We bieden een uitstekend salaris en een zeer flexibel in te richten functie. Het gaat gemiddeld om 1 à 2 dagen in de week, maar het exacte aantal dagen stemmen we steeds met elkaar af. Dit is afhankelijk van het aantal lopende opdrachten en jouw beschikbaarheid.

   Team Benelux

Jouw profiel

We komen graag in contact met mid-career of senior professionals die part time willen werken (gemiddeld 1 à 2 dagen per week). We zoeken iemand met een hogere opleiding. De opleidingsrichting is minder belangrijk. Wel zeer relevant is ervaring met persoonlijk klantcontact in een business to business omgeving, bij voorkeur in een commerciële of leidinggevende functie.

Als retentie consultant voer je FreshEyes Reviews uit. Dit zijn onafhankelijke assessments van een klant-relatie. Je spreekt met directieleden, inkopers en managers over de samenwerking met jouw opdrachtgever met als enige doel om te begrijpen hoe zij de samenwerking ervaren. Welke waarde zij ervaren, welke verwachtingen zij hebben en in welke mate deze worden waargemaakt. De interviews werk je uit in rapport dat wordt besproken met account-team van onze opdrachtgever.

Communicatieve vaardigheden zijn uiterst belangrijk in deze functie. Evenals organisatie-sensitiviteit, abstract denkvermogen en het vermogen om als gesprekspartner te worden geaccepteerd op directieniveau. Persoonlijke ervaring als key-accountmanager is zeker een meerwaarde.

Bij iedere FreshEyes Review organiseer je zelf de werkzaamheden. Je communiceert zelfstandig met onze opdrachtgevers en plant de gesprekken in op de momenten die voor zowel jou als de te interviewen personen goed passen. Een ideale functie wanneer je tot veel in staat bent als je het maar flexibel mag organiseren.

Dank voor de vele reacties. We verwachten de vacature inmiddels te kunnen vervullen.