Organisatieresultaat

Tenacity’s best practices zijn direct klaar om in uw organisatie te implementeren, met een minimum aan aanpassingen voor uw specifieke situatie. Plug & Play als het ware. Hoe uw organisatie resultaat behaalt is niet langer afhankelijk van individuele en situationele beslissingen. De meest essentie zaken worden door uw organisatie proactief uitgevoerd met maximale impact. Met best practice processen verhoogt u de organisatiegraad en creëert u een centrale werkwijze. Hogere resultaten, keer op keer.

Individuele klanten

Bij de klanten die u zich niet kunt veroorloven om te verliezen wilt u het 100% goed doen. Wij helpen u om deze klanten te behouden en uw omzet uit te breiden. Wij voorzien u van de inzichten die u nodig heeft en zetten deze met u om naar de juiste acties om in de best mogelijke positie te komen. Lees meer over de mogelijkheden.

Team Account Retention Planning

Training en analyse

Al onze diensten zijn erop gericht om uw organisatie direct in beweging te zetten met een blijvend resultaat. Ieder programma, assessment of iedere training geeft handvatten voor de verbetering op de korte én lange termijn. Deze diensten staan op zichzelf, maar kunnen ook het begin zijn van een intensieve samenwerking. Altijd is ons uitgangspunt die waarde te bieden die u op dat moment nodig heeft.