Organisatieresultaat

Tenacity’s best practices zijn met een minimale aanpassing voor uw specifieke situatie direct klaar om in uw organisatie te implementeren. Met best practice processen verhoogt u de organisatiegraad en creëert u een centrale werkwijze. Uw bent minder afhankelijk van de individuele competenties van uw mensen. Onze processen brengen iedereen naar een hoger niveau. Zo krijgt u betere resultaten, keer op keer.

Must-win klanten

Bij de klanten die u zich niet kunt veroorloven om te verliezen wilt u zoveel mogelijk zekerheid dat u de klant zult behouden. Met onze instrumenten helpen we u aan excellente inzichten en informatie. We helpen u om de juiste acties te bepalen om in de best mogelijke positie te komen. Lees meer over de mogelijkheden.

Team Account Retention Planning

Training en analyse

Al onze diensten zijn erop gericht om uw organisatie direct in beweging te zetten met een blijvend resultaat. Ieder programma, assessment of iedere training geeft handvatten voor de verbetering op de korte én lange termijn. Deze diensten staan op zichzelf, maar kunnen ook het begin zijn van een intensieve samenwerking. Altijd is ons uitgangspunt die waarde te bieden die u op dat moment nodig heeft.