Over Tenacity

Tenacity begeleidt directies van groot-zakelijke dienstverleners naar winstgevend groei. Gezonde marges en klantbehoud in de groep grootste klanten is voor ieder bedrijf de belangrijkste pijler voor goede bedrijfsresultaten.

Ons specialisme in ‘managed services’ heeft tot mooie dingen geleid. In onze 30 jaar ervaring hebben wij enkele van de meest vooraanstaande dienstverleners in de wereld mogen begeleiden naar grote successen in klantbehoud met bijzonder hoge winstgevende groei als gevolg. Onze partners zijn gevestigd in Amerika en Europa, maar onze klanten bevinden zich in meer dan 13 landen over de gehele wereld.

Wat we voor u kunnen doen
Met plezier delen we onze ervaringen in een lezing of we helpen u een enkel belangrijk contract te verlengen. Graag zelfs, maar wat ons kenmerkt, is het vermogen om structurele verandering in uw organisatie tot stand te brengen.

Daarvoor hebben wij het Clients for Life® client retention process ontwikkeld. Het is een volledig uitgewerkte methode klaar voor implementatie in uw organisatie. Totdat onze best practice uw dagelijkse praktijk is, functioneren wij als change managers én als uw externe afdeling klantbehoud. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de resultaten als retentie-managers, change-managers én als uitvoerders totdat uw organisatie klaar is deze taken over te nemen.

Partners Tenacity Europe:

Marco Reijntjens

Managing partner

Marco onderzoekt al meer dan 20 jaar de commerciële effectiviteit van organisaties. Hij is een gepassioneerd spreker over dit onderwerp. In zijn functie als managing partner van Tenacity Europa is zijn focus de impact op winst van dienstverlenende bedrijven door strategisch accountmanagement en key-account retentie in concurrerende markten.

Ronald Luijckx

Partner Nederland

Ronald heeft zijn passie voor het verbeteren van klantrelaties en het leiden van complexe verandertrajecten opgebouwd in 18 jaar als COO in customer care en de uitzendbranche. Bij Start People Nederland heeft hij Clients for Life geïmplementeerd en hierbij uitstekende (financiële) resultaten behaald.

Martijn Rozendaal

Managing partner

Martijn heeft als directeur en als strategisch adviseur in verschillende organisaties gezorgd voor resultaatverbetering. Met zijn coachende, soms confronterende stijl adviseert hij directies bij de ontwikkeling van strategisch accountmanagement. Hierover geeft hij lezingen en workshops voor directieteams en managers.

Samenwerking Kennesaw State University

The-Tenacity-Center_logo

The Tenacity Center is a collaboration between Tenacity, Inc. and Coles College of Business. Its purpose to provide education and research in best practices in the areas of account management and client retention.

Interested executives can learn more about the Tenacity Center and the Digital Badge in Account Management on the site of Kennesaw State University.

Tenacity Europe
Graaf van Rechterenweg 55-34
6862 BP Oosterbeek
Nederland
M +31 (0) 6 5162 3518 of
M +31 (0) 6 5436 4040
info@clientsforlife.nl

Tenacity Incorporated
550 Oakhaven Drive, Suite 2-B
Roswell, Georgia 30075
USA
Toll Free: +1 877 642 0701
Local Phone: +1 770 642 0701

Or visit www.clientretention.com